Ontzorging van ICT beheer en infrastructuur

GRS Services B.V.

GRS-Services B.V. faciliteert voor haar twee aandeelhouders GroenRijk Retail B.V. en GRS Retail B.V. een efficiënte bundeling van activiteiten op het gebied van huisvesting, automatisering, financiële administratie en personeelszaken.


PL-Systems en GRS-Services B.V.

PL Systems (Peter Lanser) heeft voor ons, een servicekantoor voor tuincentra in Nederland en België, ruim drie jaar lang het systeem- en netwerkbeheer uitgevoerd. Dat is een omgeving met zowel Microsoft als Linux servers. We hebben daarbij zowel een serverruimte op locatie als een gedeelte in een beveiligd datacenter staan. In de jaren dat PL Systems voor ons werkte is het grootste deel van onze IT omgeving opnieuw ingericht. Oude hardware is vervangen, servers zijn opnieuw ingericht en voorzien van nieuwe besturingssystemen.

PL Systems heeft daarbij de werkzaamheden vooraf in kaart gebracht en ook volledig uitgevoerd. Iedere maand voerde PL Systems regulier netwerkonderhoud uit zodat de IT omgeving ook goed up-to-date bleef. Daarmee hebben we een stabiele omgeving gekregen die weer up-to-date is voor de komende jaren. In de samenwerking met PL Systems wil ik flexibiliteit nog in het bijzonder noemen. Ook buiten kantooruren en in weekenden was PL Systems altijd voor ons beschikbaar als dat nodig was.