Ontzorging van ICT beheer en infrastructuur

Elvy / Nederpelt Software

Nederpelt Software is reeds actief sinds 1993. Sindsdien hebben wij zowel maatwerk software als standaard applicaties ontwikkeld en op de markt gebracht. Nederpelt Software heeft software gemaakt voor organisaties zoals Exact Software, Archie Europe, Intrum Justitia Nederland & Finland, KPN Mobile en anderen. Ook zijn zij de producent van de software Elvy.

Elvy herkent, leest en verwerkt documenten en facturen

Elvy stelt u in staat uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, te versnellen én te verbeteren, waardoor u soepel mee kunt met trends en ontwikkelingen als digitalisering, toenemende concurrentie en groeiende behoefte aan flexwerken bij uw medewerkers.

Nederpelt Software/Elvy en PL-Systems

PL-Systems heeft Nedepelt Software / Elvy geholpen bij het opzetten en instellen van een volledige netwerkarchitectuur en cloudomgeving, zowel in de datacenters Rotterdam en Amsterdam als op kantoor in Wateringen. Voor deze omgevingen hebben we een technisch ontwerp gemaakt en de infrastructuur ontworpen. Hierop is het cloudplatform gerealiseerd. Vanuit dit platform wordt de kantooromgeving in Wateringen gehost en de online versie van Elvy in beide datacenters. PL-Systems beheert het platform op gemanaged basis, wat betekent dat Nedepelt Software volledig ontzorgd wordt wat betreft de ICT-voorzieningen. We voeren ook maandelijks onderhoud uit en rapporteren dit.